Apa itu Ebook/Ebuku?

Ebook merupakan electronic book atau buku elektronik dalam bentuk digital yang berfungsi sama seperti buku biasa.

Di blog ini saya akan menyenaraikan ebook yang berguna untuk anda memulakan perniagaan dan merancang bagaimana menjana pendapatan melalui Internet.

Saya akan cuba membuat review untuk memberi sedikit sebanyak memudahkan anda memilih ebook manakah yang terbaik untuk anda.

[...] Kenapa pilih eBook?..

Post baru:

Carian:

29 April 2011

Ketahui Teknik Belajar Muet Dengan Cemerlang

muet online,muet online registeration,muet online registration 2011,muet online register 2011,muet online register,muet online application,muet online learning,check muet online,belajar muet online,permohonan muet online,cara belajar muet
Penulis: Norehan Mat Noh
(Pendedahan Eksklusif Oleh Penanda Kertas Pemeriksaan MUET!)

Ebook ini amat sesuai kepada Calon yang akan menduduki peperiksaan MUET. Ebook ini memberi garis panduan tentang bagaimana peperiksaan MUET dijalankan dan juga teknik-teknik menjawab soalan-soalan komponen Listening, Speaking, Reading dan Writing.

Di dalam ebook ini, ada banyak panduan dan info yang dapat membantu anda. Antaranya:
* Gambaran bagaimana peperiksaan Speaking dijalankan
* Kelemahan calon semasa peperiksaan Speaking
* Contoh soalan-soalan serta teknik dan panduan menjawab komponen Listening, Speaking, Reading dan Writing
* Panduan mahir dalam kemahiran mendengar
* Format terkini peperiksaan MUET dan pelbagai lagi info yang anda perlukan berkaitan MUET



3 comments:

  1. akak , buku ni macam mana ? saya tak fham la . mcm buku biasa ke ? kita kena bca or dia brfungsi mcm quran digital tu . kita cuma dgr . boleh explain tak ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi dik...ni cuma ebook biasa dlm bentuk pdf..takde digital sound...untuk maklumat lanjut bolehla hubungi penulis ebook tersebut d link web yg diberikn d atas ni ...

      Delete
  2. buku ni mmg jenis ebook saje ke? yg buku biasa - print out punya takde ke?

    ReplyDelete